Praktijk voor wel-zijn en ontwikkeling

Het Land van Zijn is een plek van thuiskomen,
om helemaal te ontspannen in wie je bent,
en opnieuw sterker in de wereld te staan. 

Praktijk Land van Zijn
Hazeputstraat 6
3210 Lubbeek

0496 59 25 89
marleen@landvanzijn.be

 


Contactgegevens

Land van Zijn                                   BE 0891.657.751
Marleen Hemmeryckx
Hazeputstraat 6                               gsm:     0496 59 25 89
3210 Lubbeek                                 e-mail:  marleen@landvanzijn.be

 

Lubbeek ligt tussen Leuven (12km), Tienen (13 km) en Aarschot (15 km).

Mijn praktijk bevindt zich in het centrum van Lubbeek. Aan de kerk (rotonde) neem je de Dorpsstraat naar beneden, en volgt de baan die een haakse bocht naar rechts maakt. Daarna is het de eerste straat rechts. In de Hazeputstraat rijd je nogmaals naar rechts. Honderd meter verder vind je huisnummer 6 op je rechterhand (even en oneven nummers liggen aan dezelfde kant). Er is parking voor de deur. Welkom !

Routebeschrijving

Met de fiets vanuit Leuven 

Er is een ontzettend mooie fietstocht vanuit Leuven. Samen goed voor 14 heerlijke fietskilometers ! De tocht gaat via de abdij van Vlierbeek en de Nachtegalenstraat naar het centrum van Linden. Na de Lindenstraat kom je even op de Diestsesteenweg, om via Ledigheid en Dunberg je weg verder te zetten aan de andere kant van Diestsesteenweg. Aan de Gellenberg naar rechts, en zo kom je in het centrum van Lubbeek. Aan de rotonde rechtdoor. Nu ben je in de Dorpstraat. Na de haakse bocht, de eerste straat naar rechts. Dat is de Hazeputstraat. Oef ! Tijd voor een verfrissing !

Met het openbaar vervoer vanuit Leuven 
Van het station vertrekken zowel bus 3 (naar Pellenberg-Lubbeek) als bus 485 (richting Tienen) naar het centrum van Lubbeek. Bus 485 rijdt rechtstreeks en doet er 15’ over. Bus 3 rijdt via Pellenberg en doet er 30’ over.
Je stapt af aan de rotonde in Lubbeek (= Dorpskring). Van daar is het nog 800m wandelen. Bus 3 rijdt ook op zaterdag en zondag.

Met de wagen vanuit Leuven 
Ofwel via de Tiensesteenweg en aan de dobbelstenen links (+ zie beschrijving vanaf E40)
Ofwel via de Diestsesteenweg en in het gehucht St-Bernard de Gellenberg naar rechts (+ zie beschrijving vanaf A2).

Met de wagen vanaf de E40 (komende van Brussel of Tienen) 
E40 afrit 24 = Boutersem. Neem richting Boutersem (=N324) en bij de afslag kies je links richting Boutersem.  Aan de verkeerslichten kom je op de Leuvensesteenweg (N3 Leuven-Tienen). Terug links. Na 1,8 km rechts aan grote dobbelstenen (speelhal). Hier staat een pijl naar Lubbeek. Volg deze kronkelende baan gedurende 3,8 km (deze verandert een paar keer van naam : Aarschotsebaan, Drogenhof, Heide, Dorpsstraat). Na het bord van bebouwde kom Lubbeek naar links de Hazeputstraat in.

Met de wagen vanaf de A2 (komende van Hasselt) of vanaf Aarschot 
A2/E314 afrit 22 = Aarschot. Neem richting St.-Joris-Winge (=N223). Na 7,3 km kom je aan het rond punt 'gouden kruispunt'.  Hier ga je naar rechts = Leuvensesteenweg (N2 Leuven-Diest). Na 3 km zie je een pijl naar Lubbeek en ga je naar links = Gellenberg. Rechtdoor over de rotonde en de 2e naar rechts = Hazeputstraat.
Komende van de A2 uit Hasselt is het ook een alternatief om afrit Bekkevoort te nemen en dan verder via de N2 Leuven-Diest.


© Copyright 2018 - Marleen Hemmeryckx Hazeputstraat 6 3210 Lubbeek 0496 59 25 89 marleen@landvanzijn.be - Welkom - Contact