Praktijk voor wel-zijn en ontwikkeling

Het Land van Zijn is een plek van thuiskomen,
om helemaal te ontspannen in wie je bent,
en opnieuw sterker in de wereld te staan.Persoonlijke groei

 

Ontdekken
Het is een feest
om te
ontdekken
wie je werkelijk bent,
en hieraan vorm te geven.


Worden
gaat over het aanleren
van vaardigheden en

het inzetten van je kracht
om te bereiken

wat je wil en
wat jou werkelijk deugd doet.


Ontdekken... wie je werkelijk bent

Je bent bewust bezig met ontdekken wie je werkelijk bent. Los van alle beelden die jou zijn voorgehouden, los van je opvoeding of wat je ooit geloofd hebt. Je wil met een nieuwe frisse blik kijken naar al die mogelijkheden die in jou leven. En je bent ook bewust bezig met al die aspecten die jou belemmeren, die maken dat je je niet goed voelt. Je beseft dat het niet zo is dat keer op keer nare gebeurtenissen jou overkomen, of dat anderen jouw geluk niet gunnen. Maar je weet dat iets in jouzelf maakt dat je moeilijke situaties aantrekt of dat je in cirkeltjes blijft draaien. Het is jouw schaduwkant.

Om verdere stappen in je persoonlijke groei te zetten, is het helpend als iemand met je meekijkt. Om precies die patronen te ontdekken die werkzaam zijn waardoor je in de cirkel blijft vast zitten. Vaak zitten onze patronen net een laag dieper dan waarnaar we zelf kijken.

Tijdens een persoonlijke groei coaching nodig ik je uit om te vertellen waar je tegenaan loopt, en wat je zelf al ondernomen hebt. Door de manier waarop ik aanwezig ben bij jou, met warmte en gerichte vragen, zal je al gauw zelf het antwoord ontdekken dat jou verder helpt.

Worden... wie je wil zijn

We hebben allemaal onze specifieke kwaliteiten die we graag en veel vorm geven in ons leven, we voelen er ons comfortabel bij. En we hebben ook allemaal een rijkdom aan mogelijkheden in ons die we niet of nauwelijks benutten. Het kan een beangstigend idee zijn om die mogelijkheden werkelijk in te bouwen in ons leven. We zijn bang voor de verandering, bang dat we niet meer aanvaard zullen worden , bang om onze zekerheid kwijt te raken, bang om fouten te maken, ...
En toch weten we diep van binnen dat het zetten van die stap ons deugd zou doen.

Tijdens deze coaching gaan we na wat je werkelijk wil en hoe je dat kan vorm geven. We werken bewust met de angsten (oa via EFT). En vanaf de eerste sessie beginnen we al met het zetten van de eerste stappen om de verandering stilaan vorm te geven. Want zelfs de kleinste successen helpen ons zelfvertrouwen verder, en geven energie en kracht om ook de moeilijkere stappen te zetten.

 


© Copyright 2018 - Marleen Hemmeryckx Hazeputstraat 6 3210 Lubbeek 0496 59 25 89 marleen@landvanzijn.be - Welkom - Contact