Praktijk voor wel-zijn en ontwikkeling

Het Land van Zijn is een plek van thuiskomen,
om helemaal te ontspannen in wie je bent,
en opnieuw sterker in de wereld te staan. 

Soms denken we
dat grote stress
bij het leven hoort.
Maar dat hoeft niet zo te zijn,
ook al is je leven goed gevuld.

Op naar een meer
ontspannen

Leven !


Voetreflexologie bij stress

Voetreflexologie is een ideale aanpak bij stress, omdat voetreflexologie op zich al een heel ontspannende techniek is. Speciaal voor stress-gerelateerde klachten neem ik in de behandeling enkele extra ontspannende bewegingen op.

Ik masseer zacht en ontspannen de klieren die verantwoordelijk zijn voor de aanmaak van de stress-gerelateerde stoffen in ons lichaam (hypophyse, hypothalamus, bijnieren), zodat deze zich geleidelijk aan terug normaliseren. Als je specifieke stress-last hebt in bepaalde delen van jouw lichaam (bvb. pijn in de schouders, maagontsteking, ...) dan behandel ik de gerelateerde gebieden op jouw voet. Sowieso doe ik een hele behandeling van je voet, omdat ik graag wil voelen waar er spanning zit. Deze plekjes worden dan extra behandeld, in aanvulling met wat je zelf aangeeft als pijnlijk.

Als je kiest voor een combinatie van voetreflexologie en coaching, dan kan ik via jouw voeten de coaching verder ondersteunen. Zodat je met meer gemak je gewoontes kan veranderen in het omgaan met de stress-prikkel.

 


© Copyright 2018 - Marleen Hemmeryckx Hazeputstraat 6 3210 Lubbeek 0496 59 25 89 marleen@landvanzijn.be - Welkom - Contact