Praktijk voor wel-zijn en ontwikkeling

Het Land van Zijn is een plek van thuiskomen,
om helemaal te ontspannen in wie je bent,
en opnieuw sterker in de wereld te staan. 

Een verlies...

Tijd nemen om stil te staan,
voor verdriet, loslaten,
misschien ook woede
en machteloosheid

En stilaan weer
verder gaan,
ons eigen pad


Coaching bij verliesverwerking

In de eerste plaats ben ik een warm luisterend oor voor jouw verhaal en al jouw emoties die zich bij deze verliesverwerking aandienen. Het kan vaak enorm opluchten om jouw verhaal gewoon te vertellen, en te weten dat al jouw emoties er helemaal mogen zijn. Misschien is er veel verdriet, misschien is er boosheid op de voorgrond, ontgoocheling, machteloosheid of frustratie. Jij bent welkom met wat er ook in je leeft.

We staan stil bij wat er moeilijk is om te aanvaarden bij dit verlies. Mogelijk zijn sommige emoties zo overweldigend dat je er helemaal door van de kaart bent en je niet meer functioneert. Of je blijft steeds terugdenken aan wat er was, en blijft het verdriet ontzettend op je drukken. Misschien ben je doodsbang dat je nooit meer gelukkig wordt. Of je weet niet hoe het nu verder moet. Is alle zin in het leven weg.

Wat het ook is, het mag er zijn. En ik steun jou om dit verlies te leren dragen, en verder jouw unieke levenspad te gaan.

We werken bij deze coaching met hele zachte technieken die helemaal ruimte geven om jouw verliesproces er te laten zijn. Als het praten soms moeilijk is, maken we gebruik van tekenen. Op die momenten dat de emotie heel hevig is, kan het ook deugd doen om te combineren met voetreflexologie.

 


© Copyright 2018 - Marleen Hemmeryckx Hazeputstraat 6 3210 Lubbeek 0496 59 25 89 marleen@landvanzijn.be - Welkom - Contact