Praktijk voor wel-zijn en ontwikkeling

Het Land van Zijn is een plek van thuiskomen,
om helemaal te ontspannen in wie je bent,
en opnieuw sterker in de wereld te staan. 

Vrouwen-3-daagse
De wilde vrouw

27-29 augustus 2015


 

VROUWEN-3-DAAGSE

DE WILDE VROUW

27-29 augustus 2015

 

 

 

Vrouwen, hebben jullie het verlangen en de intentie om de godin in jezelf weer wakker te maken, haar wilde en krachtige energie een vruchtbare bodem te geven in jullie leven ? Hoor je haar roepen en wil je haar dieper en voller dan ooit ontmoeten?

Samen openen we een deur, nieuwsgierig. We laten onze ontembare en sensuele natuur spreken. We laten de wilde godin dansen met vuur en water. We worden deel van de wind en laten ons meevoeren naar diepere oorden. We vormen zusterschap ... elkaar ondersteunend en tegelijk vrij latend.

We werken met krachtige rituelen, buiten bij maneschijn, om de godin in ons aan te roepen. We vormen vrouwencirkels waarin we elkaar bekrachtigen, vanuit een open ruimte, ontvankelijk en vloeiend.

Je bent welkom precies zoals je bent !


Praktische informatie

Inge Leemans (Yatri vzw) en ik organiseren samen deze vrouwen-3-daagse. We hebben een bijzondere plek uitgekozen in de natuur ... Bij www.deweegbree.be te Onze-Lieve-Vrouw Waver kunnen we een gans weekend vertoeven in de oer-warmte van een Yurt, ons verzamelen in een vrouwencirkel van eikenbomen, ons laten lokken door de godin van het vuur op één van de vuurplekken, , ... We zoeken de natuur op, verbinden ons met aarde-vuur-lucht-water-wind, en tegelijk is er een groepsruimte waarin we ons ook kunnen begeven als we comfort willen, en is er een minimum aan sanitair. Er wordt heerlijk voor ons gekookt, en samen helpen we eten naar onze eetplek te brengen en nadien af te wassen.


De 3-daagse is vanaf donderdagochtend 27 augustus. We komen bij elkaar vanaf 9u15 en om 10u gaan we in onze vrouwencirkel zitten. We laten ons inspireren door de godinnen in ons, werken met rituelen, tantrische oefeningen, dansen rond vuur, stemmen ons af op wat de godinnen verlangen, ... en we verlaten de vrouwencirkel op zaterdag rond 17u. We kiezen bewust om de 3-daagse op zaterdagavond af te ronden. Zo is er op zondag nog tijd voor jezelf, om na te genieten, en de energie verder te laten integreren.

De prijs voor de godinnenworkshop is 240 euro. De kost voor verblijf, eten en materiaal is afhankelijk van het aantal deelneemsters en ligt tussen 140 en 165 euro per persoon.

Godinnen, vrouwen, zusters, ... laat je verrassen door de wilde godin in jou! Zij rijst binnen in jou en komt aan de oppervlakte als je haar aanroept.

 

We nodigen jullie uit om mee te zakken in een bedding van vrouwelijke kracht en kwetsbaarheid. Vandaar zullen we regelmatig samen met jullie in de oefeningen stappen om deze weekends te dragen vanuit openheid en gelijkwaardigheid.Tijdens onze vrouwenweekends nodigen we de draagkracht uit van de godin in jou. We geven geen expliciete aandacht aan proceswerk, en geloven in de kracht en het vertrouwen dat de godin iedere vrouw helpt, ook als er gevoelige thema’s naar boven komen.Contact en inschrijven


Contacteer ons als je graag meer informatie wil of als je wil inschrijven.

Inge Leemans
Marleen Hemmeryckx
inge.leemans@yatri.be
marleen@landvanzijn.be
tel 016 / 47 33 18
gsm 0496 / 59 25 89

www.landvanzijn.be


Foto Marleen : No Age Dancing © Yannig Van de Wouwer


© Copyright 2018 - Marleen Hemmeryckx Hazeputstraat 6 3210 Lubbeek 0496 59 25 89 marleen@landvanzijn.be - Welkom - Contact