Praktijk voor wel-zijn en ontwikkeling

Het Land van Zijn is een plek van thuiskomen,
om helemaal te ontspannen in wie je bent,
en opnieuw sterker in de wereld te staan. 

Vrouwen-3-daagse
Seksuele bron

19-21 november 2015


 

VROUWEN-3-DAAGSE

Openen van je seksuele bron

19-21 november 2015

 

 Onze seksuele energie is de energie die letterlijk nieuw leven geeft. En die ons elke dag kan doorstromen met vreugdevolle goesting in het leven. Vaak zit er kwetsing op deze energie en stroomt het minder. Wanneer je je op een veilige manier opnieuw kan verbinden met jouw seksuele bron, geeft dat de mogelijkheid op heling en genieten.

Deze 3-daagse laat je toe om je sensuele stroom uit te nodigen, en te mogen genieten. En om dieper te zakken in de kracht van jouw bekken. Zo kan je thuiskomen in jouw seksuele bron. 


Opbouw

We bouwen deze vrouwen-3-daagse heel geleidelijk op. Zodat je je veilig mag voelen om jezelf te zijn, en jezelf in te brengen precies zoals het klopt voor jou. Zo kan je ertoe komen om precies te ontvangen wat op dat moment goed is voor jou. Misschien is het een zachte koestering waarin je meer thuis kan komen bij jezelf, of heling. Of kan je genieten van een afgestemde sensuele massage.

In deze 3-daagse gebruiken we een fijne combinatie van lichaamswerk, bewustzijnswerk, dans, tantrische oefeningen en vrouwencirkels. We openen ons in deze 3-daagse voor aanraking en (gedeeltelijke) naaktheid. Dit volledig op jouw ritme, en met respect voor jouw grenzen. Aanraking en/of naaktheid  is nooit verplicht.  De essentie is om dieper in jezelf terecht te komen, niet om je af te sluiten van jezelf.
In deze workshop zijn er geen seksuele oefeningen mét elkaar. Een andere vrouw kan jou wel ondersteunen om jouw contact met je seksuele bron te herstellen. 

We nodigen je uit om mee te zakken in een bedding van vrouwelijke kracht en kwetsbaarheid.  We zullen regelmatig samen met jullie in de oefeningen stappen om deze workshops te dragen vanuit openheid en gelijkwaardigheid. Tijdens onze vrouwen-workshops nodigen we de draagkracht uit van de godin in jou.  We geven geen expliciete aandacht aan proceswerk, en geloven in de kracht en het vertrouwen dat de godin iedere vrouw helpt, ook als er gevoelige thema’s naar boven komen.

 

Praktische informatie

Inge Leemans (Yatri vzw) en ik organiseren samen deze vrouwen-3-daagse. We logeren in het Lotushuis te Westerlo: http://www.delotus.net/.

De 3-daagse is vanaf donderdagochtend 19 november. We komen bij elkaar vanaf 9u15 en om 10u nodigen we je uit in de vrouwencirkel. We dansen, we laten onze zintuigen prikkelen, en via lichaamswerk nodigen we onze energie uit om meer in stroming te komen. Diepgaande tantrische oefeningen nodigen uit om dieper te zakken en contact te voelen met onze seksuele bron. We verlaten de vrouwencirkel op zaterdag rond 17u.

De prijs voor de godinnenworkshop is 240 euro. De kost voor verblijf, eten en materiaal is afhankelijk van het aantal deelneemsters, en ligt tussen 120 en 170 euro.

 

Contact en inschrijven

Contacteer ons als je graag meer informatie wil of als je wil inschrijven.

Inge Leemans
Marleen Hemmeryckx
inge.leemans@yatri.be
marleen@landvanzijn.be
tel 016 / 47 33 18
gsm 0496 / 59 25 89

www.landvanzijn.be© Copyright 2018 - Marleen Hemmeryckx Hazeputstraat 6 3210 Lubbeek 0496 59 25 89 marleen@landvanzijn.be - Welkom - Contact