Stemwerk brengt je naar je roots

wild natuurlijk krachtig

Stemwerk probeert niets op te lossen. Het laat jou toe jouw oorspronkelijke kwaliteiten te (her)ontdekken. En van daaruit authentieker en voller te leven.

Worden wie je ten diepste bent

De kracht van jouw roots in jouw leven

Stemwerk is een methode om contact te maken met jezelf op een diep niveau. Voorbij het verstand en voorbij de taal. Daar zijn jouw roots. Vanuit die her-ontdekking, kan er iets open komen. Waardoor die nieuwe (zeg maar oorspronkelijke) kwaliteiten van jou kunnen beginnen te leven. Zo word jij de prachtige persoon die jij in wezen bent. Zo kan je alle kwaliteiten benutten uit jouw potentieel. Zo wordt je voller JIJ.

De natuurlijke stem heelt

We hebben een natuurlijke stem, en een stem die aangepast is. Beiden hebben hun waarde en functie. We zijn het contact verloren met de natuurlijke stem, en daardoor met een deel van onze kwaliteiten en zelfheling. Ontdek de kracht van stemwerk.

Verder lezen

Worden wie je bent

De cadeau aan jezelf om te ontdekken wie je werkelijk bent, los van je opvoeding of wat je ooit geloofd hebt. Je ontdekt stap voor stap hoe je jezelf werkelijk meer kan laten leven.

Verder lezen

Worden wie je bent

De cadeau aan jezelf om te ontdekken wie je werkelijk bent, los van je opvoeding of wat je ooit geloofd hebt. Je ontdekt stap voor stap hoe je jezelf werkelijk meer kan laten leven.

Verder lezen

Stemwerk

is een methode om contact te maken met jezelf op een dieper niveau. Voorbij het verstand en voorbij de taal. Daar zijn jouw roots. Vanuit die her-ontdekking, kan er iets open komen. Waardoor die nieuwe (zeg maar oorspronkelijke) kwaliteiten van jou kunnen beginnen te leven.

Verder lezen

Roots traject

Het roots traject laat je toe om de kracht van jouw natuurlijke roots te ontdekken, en te verkennen hoe en wat je hiervan wil integreren in jouw leven. Tijdens het traject kan je hierin stappen zetten en word je ondersteund door stemwerk en gesprek.

Verder lezen

Wat en voor wie

Voor wie
Wanneer je wil ontdekken wie je werkelijk bent, als je nieuwsgierig bent naar welke talenten en kwaliteiten in jou nog verborgen liggen. Als je dieper in jezelf wil wortelen.
Enige ervaring met lichaamswerk is een plus, maar is niet noodzakelijk.

De roots/stemwerk benadering is niet voor je geschikt

  • als je kampt met burn-out of psychische problemen
  • als je komt met een probleem waar je snel een oplossing voor wil
  • als je liever geen stemwerk of lichaamswerk doet

Bij twijfel contacteer me.

Stemwerk is een losse sessie. We vertrekken telkens van wat er is. Hier vind je praktische info en tarief.

Het roots-traject is een traject dat je jezelf cadeau doet. Het helpt je om de kwaliteiten en kracht die in je verborgen liggen, meer aan te spreken in je dagelijkse leven. Precies op een manier die bij je past. Dit traject loopt over 7 maanden. Hier vind je alle info.

De invalshoek ‘stemwerk’ raakt me omdat ik eerder verlegen ben van aard. Ik wil spontaner kunnen zijn en me gemakkelijker in mijn vel voelen. Die verschillende geluiden, van mij en van Marleen, wekten een bijzondere sfeer van nabijheid en intimiteit in me op. Ik werd er stil van. Het was een beetje vreemd maar ik voelde een openheid in mezelf opkomen die veel deugd deed.

Na deze stemwerk ervaring ben ik al meer vertrouwd met mijn stem en ook vooral met geluiden die niet ‘mooi’ klinken. Daarmee kan ik gemakkelijker mijn stem laten horen, hoe raar ze soms ook klinkt.

Na de klanken kon ik over die belevingen kort iets vertellen. Zonder dat Marleen nieuwsgierig werd, voelde ik me echt ‘gehoord’. Dat was eigenlijk genoeg. Ik wilde liefst bij die beleving blijven en niet veel zeggen. Ik vind bij Marleen een juiste houding als therapeut; een warme en open persoon, authentiek, met de juiste balans afstand-nabijheid.