een stukgelopen gesprek...

Kom uit een stukgelopen gesprek

Ontdek hoe je helder en verbindend communiceert

Communiceren is iets wat we allemaal vaak doen, meestal zonder er bewust bij stil te staan. Tot de communicatie niet goed loopt, we er moe van worden, ontgoocheld of gefrustreerd. Bijvoorbeeld omdat we 100 keer hetzelfde herhalen en het nog geen effect heeft, of omdat het lastig is voor de mening uit te komen, of er ontstaat een discussie of zwijgzaamheid.

En dan vragen we ons af, kan het ook anders? Ja, het kan écht anders. En iedereen kan het leren.

De ander moet beter luisteren
Tijdens een moeilijk gesprek kan je vinden dat de ander beter zou moeten luisteren en zich aan afspraken houden. Waarschijnlijk is dat zo. Het er proberen ‘inpeperen’, teleurgesteld en gefrustreerd reageren, is heel begrijpelijk. Alleen… het maakt de communicatie nog moeilijker.

Jij hebt de sleutel voor een betere communicatie
Je ontdekt wat jij kan doen om tot een optimaal gesprek te komen, zodat ook jij gehoord wordt. Je leert hoe je tot afspraken komt die werken.

Wat en voor wie?

Faciliteren van de communicatie

Ik ondersteun jullie in de communicatie met elkaar. Op die manier komen de dingen die ertoe doen op tafel. Vaak is dat op een laag dieper dan waarover meestal gesproken wordt. Ik begeleid jullie in echt luisteren naar elkaar en kijken naar wat nodig is om opnieuw te kunnen verbinden. Dit is geen therapie. 

Ik trek 1,5 uur uit. De prijs van de sessie wordt evenredig gedeeld door de deelnemers, tenzij jullie dat onderling anders afspreken.

Dit aanbod kan voor koppels, ex-partners, vriend(inn)en, collega’s, familieleden, …

Individuele communicatie coaching

Wil je je communicatievaardigheden aanscherpen? Wil je op een respectvolle manier je grenzen laten respecteren? Zit je in een moeilijke communicatie met iemand?

Tijdens individuele sessies zoomen we in op hoe jij communiceert, en hoe je soms vastloopt in communicaties. Je ontdekt dat jij de sleutel in handen hebt om de communicatie te verbeteren. Je oefent daarmee in een veilige omgeving.

Aanbod open voor iedereen die wil groeien in heldere, verbindende of assertieve communicatie (vanaf 14 jaar).

Tips om jullie communicatie weer op de rails te krijgen

Verder lezen

Faciliteren van jullie communicatie

voor koppels, vriend(inn)en, buren, … 

Verder lezen

Faciliteren van jullie communicatie

voor koppels, vriend(inn)en, buren, … 

Verder lezen

Individuele communicatie coaching

Verder lezen

Als je luistert om te begrijpen

in plaats van luistert om te reageren

ontstaat er echt contact

Voor je oordeelt…

stap eens in de ander zijn schoenen

Anonymous • Quote of the Day