Over mezelf

Ik ben Marleen Hemmeryckx, geboren in de zomer van 1969. Ik hou van het leven. Ik ben intens bezig met de ontdekking en acceptatie van mezelf en de wereld. Ik hou van veel en vooral van wezenlijk contact, dansen en in de natuur zijn.

Ik ken stress van binnen en van buiten. Als klein meisje van 6 had ik al stress-tics. Ik heb mijn weg naar innerlijke rust gevonden. Vanuit mijn enthousiasme haal ik mezelf soms teveel op de hals. Ik pas de oefeningen die ik in mijn praktijk aanreik, regelmatig zelf toe.

Van origine heb ik een rationele inslag. Ik studeerde wiskunde en ben goed in logisch denken en doelen realiseren. Daarnaast heb ik de zijns- en gevoelskant in mezelf ontwikkeld. Ik heb de laatste 20 jaar diverse trainingen gevolgd in coaching & training, communicatie, lichaamswerk, stemwerk, voetreflexologie en meditatie. Mijn sterktes zijn mijn warme aanwezigheid en invoelen. Ik vind het heerlijk om zowel het rationele als het gevoelsmatige in mezelf aan te spreken. Ze zijn niet tegengesteld, ze vullen elkaar aan.

Op deze manier kom ik thuis in mijn land van zijn.  Zo vind ik telkens opnieuw mijn rust, energie en wijsheid. Van hieruit leef ik. En van hieruit geef ik ook. Dit is waar ik voor sta in mijn praktijk Land van Zijn.
Welkom!

Contact

Marleen Hemmeryckx

Hazeputstraat 6, 3210 Lubbeek
e-mail: marleen@landvanzijn.be
gsm: 0496 59 25 89

Als je een vraag hebt, bel of mail me.

Bereikbaarheid

Lubbeek is een landelijke gemeente tussen Leuven, Aarschot en Tienen. 

De praktijk ligt in het centrum van Lubbeek, op 1 km van de Dorpskring. Wanneer je de Hazeputstraat inrijdt, ga op de T-splitsing rechts. De praktijk is 100m verder op je rechterkant. Er is gratis parking voor de deur.

Met bus 3 of 485 makkelijk bereikbaar vanuit Leuven en Kessel-Lo.

Contact

Marleen Hemmeryckx
Hazeputstraat 6, 3210 Lubbeek

e-mail: marleen@landvanzijn.be
gsm: 0496 59 25 89

Als je een vraag hebt, bel of mail me gerust!

Bereikbaarheid

De praktijk ligt in het centrum van Lubbeek, een landelijke gemeente tussen Leuven, Aarschot en Tienen. Er is gratis parking voor de deur.
Met bus 3 of 485 makkelijk bereikbaar vanuit Leuven en Kessel-Lo.

Tarief

Voor particulieren
Individueel: 60 euro voor 1u, 80 euro voor 1u30.

Met twee: 110 euro voor 1u30.
Betaalbaar via de payconiq app of cash.
Dit geldt zowel voor coaching, begeleiding, voetreflex. 

Voor kinderen en jongeren
60 euro voor 1u. 5 sessies aan 250 euro.
Vooraf te betalen per overschrijving.

Voor bedrijven
Coaching trajecten op maat. Coaching en advies rond leadership, teamontwikkeling, burn-out preventie. Contacteer me voor een offerte op maat.

Indien on-site verplaatsingskosten aan wettelijk tarief. Betaaltermijn 2 maanden.

Stemwerk en Roots-traject
Klik hier voor alle details.