Roots traject

Het roots traject laat je toe om de kracht van jouw natuurlijke roots te ontdekken, en te verkennen hoe en wat je hiervan wil integreren in jouw leven. Tijdens het traject kan je hierin stappen zetten en word je ondersteund door stemwerk en gesprek.

Afgelopen zomer was ik in Zweden. Alleen op wandel in een bos. Ineens hoorde ik een diep elandgeloei en daarna een lange grom. Het bos was op die plek erg dicht, zodat ik de dieren niet kon zien. Ze waren op maximum 15 meter afstand van me. Het dierlijke geluid maakte iets in me open. Het was alsof mijn natuur me wekte.

Daar werd de term ‘witte eland traject’ geboren. Misschien associeer jij jouw wilde natuur wel met een heel ander dier, een tijger, een arend of een kolibri. Of is het voor jou geen dier, maar voel je meer verbinding met natuurelementen als vuur en water, of de wortels van een boom. En wat zeker zo is, is dat je het tijdens het root traject zal gaan ontdekken welke die eigenschappen van jouw natuur zijn. Wellicht word je verrast…

Trouwens, voor alle duidelijkheid… Het is niet zo dat je weer een primitief dier wordt tijdens zo’n roots traject. Wel gaan die natuurlijke kwaliteiten van jou meer tot jouwer beschikking komen. En kan je op elk moment kiezen of en hoe je ze inzet. Natuurlijke kwaliteiten kunnen zijn : kracht, sierlijkheid, spontaniteit, helderheid, levendigheid, snelheid, rust, … Je ontdekt tijdens zo’n traject welke de kwaliteiten zijn die in wezen bij jou horen. Je hebt ze niet alle in dezelfde mate en sommige zelfs helemaal niet. Zoals bijvoorbeeld een vis geen bomen klimmen kan…

Het roots traject

Het roots-traject is een traject dat je jezelf cadeau doet. Het helpt je om de kwaliteiten en kracht die in je verborgen liggen, meer aan te spreken in je dagelijkse leven. Precies op een manier die bij je past.

Het roots traject loopt over 7 maanden. Inbegrepen zijn:

  • 5 stemwerk-sessies , elke sessie duurt 1u30 à 1u45
  • 9 mails met inspiratie om jouw roots ontdekkingen ook buiten de stemwerk sessies verder te zetten. Je krijgt tips om op een ongedwongen manier de ontdekkingen te laten integreren.
  • 3 uur 1-1 gesprek die jou helpen om de ontdekkingen die je doet, meer te integreren in je dagelijkse leven (op te nemen in gesprekken van 0,5u tot 1,5u, live of online).

Mocht je nood hebben aan individuele coaching sessies tijdens deze periode, dan krijg je hiervoor per sessie 10 euro korting op het normale tarief.

Tarief

Tot juni 2020 geldt een kennismakingstarief. Het traject komt op 499 euro als je de eerste sessie neemt voor eind juni.
Vanaf juli 2020 bedraagt het tarief voor dit roots traject 730 euro.

2020-01-11T15:25:44+00:00