Je roots zijn wie je in wezen bent.

In die roots zitten nog niet ontgonnen kwaliteiten. Door deze te ontdekken en te leven, word je wie je in wezen bent.

Je bent bewust bezig met ontdekken wie je werkelijk bent. Los van alle beelden die jou zijn voorgehouden, los van je opvoeding of wat je ooit geloofd hebt. Je wil met een nieuwe frisse blik kijken naar al die mogelijkheden in jouw leven.

Worden wie je bent

We hebben allemaal onze specifieke kwaliteiten die we graag en vaak vorm geven in ons leven. Daar voelen we ons comfortabel bij. We hebben ook allemaal een rijkdom aan mogelijkheden in ons die we niet of nauwelijks benutten.

Het kan een beangstigend idee zijn om die mogelijkheden werkelijk in te bouwen in je leven. Want dan is er sprake van verandering, angst om mogelijk niet meer aanvaard te worden, bang om de zekerheid kwijt te raken en onvergeeflijke fouten te maken.
En toch weet je diep van binnen dat het zetten van die stap je deugd zou doen.

Tijdens een roots traject ontdek je meer van die diepe essentie in jou en de kwaliteiten die daarin nog verborgen zitten. Je ontdekt stap voor stap hoe je jezelf werkelijk meer kan laten leven. Zo word je wie je bent.

Wie ben je…

als je alles aan de kant
zet wat je ooit over
jezelf geloofd hebt? 

Voorbij het verstand, voorbij de woorden

“Wie ben je?” kan je proberen beantwoorden vanuit je verstand. Toch kom je op die manier niet bij de essentie die jij bent. Hoogstens kan je zo ontdekken wat je niet bent. Je naam, je hobby’s, je relaties, …

Om dichter bij die essentie te komen, gaan we voorbij de woorden en het verstand. We gaan terug naar de essentie van onszelf die opgeslagen zit in ons lichaam en onze natuurlijke stem. Lees hier meer over de link met je natuurlijke stem.